За супруга каже да је јако талентован за музику, да је добар композитор и да је аутор многих њених песама.

А њихов син Александар очигледно је повукао таленат на родитеље јер је са четири године успео да отпева читав албум своје маме.

- Аки је скоро пропевао, а оно што ме је јако изненадило јесте што је знао напамет цео мој албум. Он је то помно слушао изгледа и запамтио је све иако има само четири године - рекла је узбуђена певачица.

 

 

Као своје узоре наводи Шабана Шаулића и Светлану Цецу Ражнатовић са којом је често пореде:

- Њих двоје су певачи које сам највише слушала И ја певам такве неке трилере. Кажу ми многи да личим на Цецу, чак ми је и она једном приликом рекла да јој се понекад чини као да ме је она родила.

 

 

На питање да ли ће пред концерт у Арени попити пиво, рекла је да ипак за такве прилике префеира ракију:

- Ја ћу да попијем ракију. Боља је за грло!

 

Za supruga kaže da je jako talentovan za muziku, da je dobar kompozitor i da je autor mnogih njenih pesama. A njihov sin Aleksandar očigledno je povukao talenat na roditelje jer je sa četiri godine uspeo da otpeva čitav album svoje mame. - Aki je skoro propevao, a ono što me je jako iznenadilo jeste što je znao napamet ceo moj album. On je to pomno slušao izgleda i zapamtio je sve iako ima samo četiri godine - rekla je uzbuđena pevačica. Kao svoje uzore navodi Šabana Šaulića i Svetlanu Cecu Ražnatović sa kojom je često porede: - Njih dvoje su pevači koje sam najviše slušala I ja pevam takve neke trilere. Kažu mi mnogi da ličim na Cecu, čak mi je i ona jednom prilikom rekla da joj se ponekad čini kao da me je ona rodila. 02:41 ALEKSANDRA PRIJOVIĆ RAZBIJA TREMU RAKIJOM, A NJEN SIN JE ČUDO OD DETETA?! Evo šta je uspeo da otpeva sa samo 4 godine! Na pitanje da li će pred koncert u Areni popiti pivo, rekla je da ipak za takve prilike prefeira rakiju: - Ja ću da popijem rakiju. Bolja je za grlo!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".