У интервјуима је истицала да јој је посао на првом месту и да нема времена за емотивни живот. То се, по свему судећи, променило. Како се пише по домаћим медијима, глумица, која је популарност стекла улогом у серији "Игра судбине", упловила је у везу са репером Марком Стојковићем, познатијем као МЦ Стојан. Њих двоје су већ неко време заједно, а љубав, како кажу извори, цвета.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/ољалевиц

 

- Њих двоје имају лепу причу, али не желе да се експонирају и воде рачуна да не упадају у очи. Заљубљени су до ушију и већ се спремају за летовање. Блиски пријатељи знају да су у вези и подржавају их. Ја сам их јуче видео заједно у граду. Марко је баш одлепио за њом, а ни она није имуна. Слатки су заједно, надамо се да ће да потраје - каже Ољин пријатељ и додаје да су недавно заједно прославили њен рођендан.

Фото: Инстаграм принтскрин/мц_стојан

 

Оља је недавно за медије признала да је дошло време за љубав. - Сад имам времена да се заљубим, не знам да ли ћу, видећемо. И у послу, као и приватно, никад не правим планове, волим да се све дешава спонтано, па шта ми донесе живот. Верујем у ту енергију и неке добре ствари које ми се дешавају, тако да се препустим и уживам у тренуцима. Мушкараца има, није да не прилазе. Проблем је што сам мало тежа у одабиру. Мора много тога да се поклопи да би то било то - рекла је она.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/ољалевиц

 

 

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".