Последњи низ скаданла у којима је главни актер Ана Николић, почео је када је на друштвеним мрежама писала о сукобу са својим менаџером, који је потом изнео тврдње да певачица конзумира дрогу и алкохол.

Убрзо се појавио и видео на којем се види певачицино лице у ранама.

Ана је неколико дана ћутала о бројним спекулацијама о њој, како медија, тако и људи на друштвеним мрежама, а сада се огласила на Инстаграму.

Николићева је захвалила свима који јој шаљу поруке подршке и још једном је поновила шта је за њу тема о дроги - дегутантна прича. Ана је подвукла да никада није пробала ниједан наркотик.

Foto:Printskrin/Instagram/ananikolic

 

- Неизмерно хвала свима који сте ми послали толико пуно подршке. Ја нисам ни свесна понекад колико има вас који ме волите. Знате да ја нисам баш причљива о приватном животу, што не значи да нисам прошла кроз олује. Разне олује приватне. Не прихватам улогу жртве и када јесам управо то... Ја сам увек бирала да будем победник - започела је емотивно Ана обраћање и наставила у истом тону:

- Али, умори се човек. И најјачи падну. Не мислим да што те не убије, то те ојача. Ожиљци на лицу само су мали показатељ свих резова на души - написала је певачица, а онда се дотакла и оптужби да користи дрогу.

- Дегутантно ми је и депласирано да о теми "дроге" уопште било шта коментаришем. Прво зато што то никада није био мој стил живота, али последњи пут ћу поновити - никада нисам пробала ниједну врсту опијата - никада. Ове лажне оптужбе, осим што ме деградирају као личност, као мајку и жену. Растужује ме, не волим неправду и нећу дозволити никоме ме "ставља и злуботребљава на тако за мене лично срамотан лажан и надасве примитиван начин" - написала је Николићева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".