Poslednji niz skadanla u kojima je glavni akter Ana Nikolić, počeo je kada je na društvenim mrežama pisala o sukobu sa svojim menadžerom, koji je potom izneo tvrdnje da pevačica konzumira drogu i alkohol.

Ubrzo se pojavio i video na kojem se vidi pevačicino lice u ranama.

Ana je nekoliko dana ćutala o brojnim spekulacijama o njoj, kako medija, tako i ljudi na društvenim mrežama, a sada se oglasila na Instagramu.

Nikolićeva je zahvalila svima koji joj šalju poruke podrške i još jednom je ponovila šta je za nju tema o drogi - degutantna priča. Ana je podvukla da nikada nije probala nijedan narkotik.

Foto:Printskrin/Instagram/ananikolic

 

- Neizmerno hvala svima koji ste mi poslali toliko puno podrške. Ja nisam ni svesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu, što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve i kada jesam upravo to... Ja sam uvek birala da budem pobednik - započela je emotivno Ana obraćanje i nastavila u istom tonu:

- Ali, umori se čovek. I najjači padnu. Ne mislim da što te ne ubije, to te ojača. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši - napisala je pevačica, a onda se dotakla i optužbi da koristi drogu.

- Degutantno mi je i deplasirano da o temi "droge" uopšte bilo šta komentarišem. Prvo zato što to nikada nije bio moj stil života, ali poslednji put ću ponoviti - nikada nisam probala nijednu vrstu opijata - nikada. Ove lažne optužbe, osim što me degradiraju kao ličnost, kao majku i ženu. Rastužuje me, ne volim nepravdu i neću dozvoliti nikome me "stavlja i zlubotrebljava na tako za mene lično sramotan lažan i nadasve primitivan način" - napisala je Nikolićeva.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".