Александра Пријовић своју каријеру је започела у "Звездама Гранда", а сада је на конференцији за медије показала емоције. Распродате су све карте за први наступ у "Штарк Арени". Певачица је заказала и други концерт у Арени. 

- Имам огромну трему, мислим да сам последњи пут имала оволику трему пре десет година. Хвала вам на разумевању јер ко год да ме је од цас новинара позвао претходних месеци, сам рекла да ће доћи време када ћемо се дружити. Мислим да је ово одличан повод, мој нови албум и мој први солистички концерт. Поносна сам и срећна што су скоро све карте распродате. Хвала свим мојим сарадницима - изјавила је Александра и додала: 

 

 

- Сада када смо на овом месту и када сам села овде у празну Арену, није ми добро. Са поносом могу да вам кажем да смо заказали и другу београдску Арену, која ће бити 30. септембра - пресрећна је Александра због свог успеха у каријери. 

Њена велика подршка је свакако њен муж, Филип Живојиновић: 

- Са Филипом сам седам година и када је он схватио пре два дана колико су људи прихватили лепо мој нови албум и да ће се десити други концерт, јер он је све ове године био уз мене, моја највећа подршка и све је радио да бисмо данас дошли до овога. После седам година видела сам га да је други пут заплакао од среће, тако он реагује на мој успех, а ево и сад. 

Фото: АТА имагес

 

Певачица сматра да су две заказане Арене заједнички успех њеног мужа и ње. 

- Посебан је осећај свакако. Било је много певача, талената, ваљда се све наместило тако, не могу да кажем да сам ја нешто посебно, много сам радила на свему овоме и када идеш корак по корак, полако, када радиш онако како треба да се ради. Имала сам срећу да имам подршку породице, како су се дешавали успеси ја сам остала иста, ништа ме није померило јер сам у сваком тренутку била свесна и јако би је било битно што сам имала Филипа поред себе. Често људи кажу: ''Александра је имала хит и пре Филипа.'' Јесте, али откако је он дошао, не могу да не кажем да је он моја највећа подршка, и да је све ово што сам ја данас великом већином он урадио да ја будем данас. Ово је наш успех - изјавила је Александра.

(Новости)

БОНУС ВИДЕО: