Певачица више није толико активна на друштвеним мрежама, због чега се бројни фанови радују свакој њеној новој објави. Елена неретко мења свој стил, а сада се на Инстаграму похвалила новом фризуром.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/еленакитиц

 

Наиме, све је изненадила фотографија плаве Елене, којој је дуга црна коса заштитни знак. Фанови су дискутовали о чему се ради, а новим низом фотографија, певачица је открила да је у питању перика, те да је и даље она стара.

Међутим, многи су били одушевљени новим имиџом, па није искључено да ускоро заиста промени боју косе, док има и оних којима се ова промена није допала.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/Елена Китић

 

"Брутално ти стоји", "Боље ти стоји црна коса, никако немој у плавуше", "Модерна је фризура и баш иде уз твој стил", "Атрактивно и занимљиво", "Безлична је ова боја, црна је ватрена", низали су се коментари.

Подсетимо, певачица Елена Китић, наследница естрадног пара Милета Китића и Марте Савић, већ неко време ужива у вези са репером Михаилом Миксом Вујићем.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/еленакитиц

 

Елена је, иначе, наводно Франа Пујаса оставила због продуцента и музичара Михаила Вујића, који је познатији под уметничким именом Микса. Она је своју везу са Михаилом започела док је Пујас још био у ријалитију, а чим је из њега изашао, чули су се телефоном и тада му је она рекла да је најбоље да раскину, али и да има новог дечка.

- Елена и Микса су нераздвојни. Они се познају одавно, прво су били само пријатељи, а тек су касније севнуле варнице између њих. Он је њу пратио и на наступима. Смували су се док је Фран био у "Задрузи", а кад је изашао, то му је и рекла. Она се одавно охладила од њега, али није знала како то да му каже, а веза са Миксом је била савршен разлог за то да с њим прекине контакт - преноси "Курир".

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".