Она такође има проблема са кожом, а то се видело на једном снимку који је изашао у јавност. 

Када се први пут појавила на  музичкој сцени, Ана је важила за једну од најзгоднијих и најлепших певачица. Први наступ имала је на Трећем каналу Радио-телевизиије Србије 1998. године, а одмах је била и примећена.

Када се појавила на сцени, засенила је лепотом, а певала је чувени хит "Појешћу све колачиће", од Марине Перазић.

Први телевизијски наступ Ане Николић данас броји 200 хиљада прегледа.

Бивши ријалити учесник и певач Дарио Шогоровић оптужио је певачицу да га је узнемиравала.

- Сви су ме унапред опоменули да је она мало специфичан лик, али нисам схватио да је баш толико специфична. Убрзо смо се нашли. Она је дошла са својом екипом, а ја са својом. Нас двоје смо сели сами за један сто. Покушао сам да с њом успоставим нормалну конверзацију, али нажалост неуспешно. Све време се понашала страшно и причала је само неке глупости са се**уалном конотацијом. Понављала ми је како сам сладак, како јој је драго што су јој послали тако слатког момка какав сам ја. Ту сам већ био јако разочаран њеним ставом и понашањем, али пустио сам је јер сам мислио да ће престати да се глупира - рекао је, између осталог младић за Курир.

Певачица је на оптужбе да је с******о узнемиравала певача одговорила да се за тако нешто одговара и иде у затвор, те мисли да га је неко наговорио на то.

(Пинк рс)

БОНУС ВИДЕО: