Певачица у видеу моли и да јој се пошаљу паре јер на рачуну има само 100 динара, а због њених најновијих објава на друштвеним мрежама огласио се и Анин колега, певач Аца Лукас.

Након што је Ана Николић на свом Инстаграм профилу напала Сашу Мирковића и написала "да му она није попут Аце Лукаса", певач се огласио и прокоментарисао понашање своје колегинице. 

- Боже колико ми је жао ове жене! Све смо урадили да јој помогнемо да се врати. И водио сам је да буде гост на мом концерту у Арени Загреб, и ево вам коначно истине зашто није певала. Па допутовала је у Загреб на време, сместила се у хотел, ја сам поцео са концертом у 21:00, она је требало, логично, да се појави у Арени најкасније до 22:00, јер концерт траје два сата, или мало више. А она се појавила у арени 23:00!  написао је Лукас.

 

 

- Е па Анчи једино тачно што си написала је у објави управо то. Да, наравно да ти ниси Аца Лукас. Не њему, него никоме, и не знам одакле ти идеја да помислиш да ти уопште можеш себе да поредиш у било ком контексу са Ацом Лукасом. Ниси му ти Аца Лукас, нити ћеш нажалост икада бити. А хтели смо да ти помогнемо из два разлога. Први јер смо те волели као особу, а други је тај, јер смо мислили, а и даље мислимо да си била велика звезда и да врло лако можеш да се вратиш тамо где си била! Заиста, лоше ствари, и зло, бацаш на једино место где си имала подршку! И поред свега се не љутим на тебе, и волео бих да нађеш свој пут излечења и повратка на праву стазу! Имао сам добру вољу и жељу! Сада ти желим све најбоље! Али је проблем у томе што све најбоље прво треба сама себи да желиш. Али како ствари стоје, ти у ствари себи желис све најгоре! Тако говоре твоји поступци! Жао ми је.  - написао је Лукас на свом Инстаграм профилу.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".