Дејан Пантелић се својевремено опростио од верне публике и поручио да ставља тачку на своју вишедеценијску телевизијску каријеру.

Многе интересује колико се изглед Дејана Пантелића изменио након повлачења са малих екрана.

Почетком године један од многима омиљених водитеља и засигурно најпрепознатљивије лице са ТВ екрана, Дејан Пантелић опростио се од верне публике и поручио да ставља тачку на своју вишедеценијску каријеру.

Ова вест коју је у лајву саопштио растужила је тада многе који су навикли да уз Декијев осмех проведу квалитетних два и по сата, међутим он је нагласио да се повлачи са посла испред камера, али не и послом иза ње.

Фото: АТА имагес

 

 

- Радићу неке друге послове, исто телевизијске, не идем у пензију, далеко било. Оно што је сигурно остављам вас у сигурним рукама. Ја ћу покушати да своје знање пренесем млађима, лепшима и бољим колегама - рекао је Пантелић који је, како је свима познато претходних година имао великих здравствених проблема.

Наиме, 2012. године водитељу су установили канцер на крајницима, затим је уследило и неколико година лечења, а у марту прошле године због пуцања слепог црева завршио је у болници где је био и хитно оперисан.

Опоравак је прошао у најбољем реду, а данас, након мукотрпне борбе, његово здравствено стање је стабилно, међутим како више није свакодневно на малим екранима, многе интересује да ли се изглед Дејана Пантелића након свих изазова променио, преноси Сторy.

Фото: Инстаграм принтскрин/deki.pantelic

 

 

Будући да је активан на друштвеним мрежама, прилика да то сазнају указала се свима који га прате на "Инстаграму", а фотографија коју је објавио изазвала је предивне реакције.

Деки је наиме позирао у друштву својих најмилијих, а осмех са лица није скидао, те би се рекло да је и те како задовољан и да се одлично осећа.

Осим што је изгубио на килажи, изглед Дејана Пантелића након напуштања медија није се драстично изменио, а сви они који брину за његово здравље могу да одахну.

Недаће са којима се суочио нису га сломиле, а ведар дух и позитивна енергија којима зрачи видне су и путем фотографија.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: