Дарка смо упознали у првој сезони "Звезда Гранда", а његов брак са атрактивном Јасмином трајао је пуних дванаест година. Добили су ћерку, а Јасмина је прва изјавила да је браку дошао крај. 

Певач је као разлог развода навео превару, супруга га је наводно варала са другом. Колеге су такође дале своје мишљење о крају једне љубави.

Фото: АТА имагес

 

- Чуо сам да су се развели, али... Јесмо пријатељи, али нисмо се чули, нажалост. И то сам данас прочито нешто у медијима, да су се развели. Нећу улазити у то због чега, али то је њихова апсолутна ствар. Жао ми је кад чујем стварно да се неко разводи јер мислим да много има развода. Људи, дајте, трудите се мало - изјавио је Јоца Стефановић

Александра Бурсаћ није знала да се њен колега развео: 

- Ми смо супер другари, али... Али ето видиш кад је то било, сада скоро? А, предпостављам, да. Нисам то још увек испратила, нажалост. Јавићу му се сигурно. Жао ми је шта год да је у питању, кад је развод и кад се неко растаје. То је онако без везе. Притом ја и њих знам добро, дружили смо се, виђали смо се, али нисам стварно знала за то.

Певачица Вања Мијатовић се води оном реченицом, боље добар развод него лош брак она је изјавила:

- Мени је жао, али опет с друге стране не знам како је њима. Ако је њима лепше тако, например, у ствари рекла си да је превара. Да. Ако је превара? Па Дарко каже да га је супруга преварила, да је то развод. Па не знам шта да кажем. Не знам. Ево, заиста не знам. Мислим, боље је стварно... Да се разведу на леп начин него да остају у неким и токсичним везама. Ја нисам за то да се при првој свађи неко разведе. Например, уопште нисам за то. Треба се дати и треба покушати да се одржи однос. Али ако видите да после одређеног времена то стварно нема више никаквог смисла. И да сте, например, и једно и друго нервозни. Или да сте просто више... Немате заједничких ни тема, ни циљева. Или шта год. Онда је ту свакако препоручујем развод. И то више није ни табу. Ни ти људи треба да се стиде тога. Ни ти то сад нешто... Зашто би се стидели? Мислим, знам доста људи који се стиде тога. Па, зато и кажем ово.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: