Модна Креаторка Верица Ракочевић сусрела се са озбиљним претњама од непознатог младића због којих је морала да се обрати полицији.

Она је на свом фејсбук профилу написала у каквој ситуацији се нашла, када је из чита мира непозната особа почела да је узнемирава на мрежама и шаље гласовне поруке пуне претњи и вређања. 

Фото: Милена Анђела

 

 

- Живимо у страшним временима. Зло је завладало овим нашим несретним простором. Деца убијају децу, супружници једни друге, мржња је на путу да нас уништи. Једно младо створење, младић, геј (немам ништа против ове популације, напротив, многи су ми дивни пријатељи), мени од 75 година шаље низ гласовних порука, ужасавајућих - написала је Верица на свом Фејсбук профилу.

Речи које јој је упутио анонимни младић, који се представља као "Цосмиц Год", страшне су и за сваку осуду.

 

 

- Прва порука почиње: "Стара бабетино, наказа си и одвратна. Хајде, марш у гроб. Време је да умреш. "Сада се ја тужно питам колико има испуштене и промашене младежи - навела је Верица Ракочевић у јавном обраћању и нагласила да је случај пријавила надлежним инспекторима.

Уследиле су бројне поруке подршке, а креторка је, између осталог поручила: "Ја сам најмање важна у овој причи. Питање је како помоћи да се ова несрећна створења излече".

БОНУС ВИДЕО: