Срђан је одрастао у бањалучком насељу Шехер (Српске Топлице), с баком и млађом сестром. Према речима његових другова, Срђан је и раније имао здравствених проблема повезаних са срцем, а корона је била додатни фактор који му је и однео живот.

Он и његова малолетна сестра пре неколико година остали су без родитеља и живели су са баком, којој је Срђан представљао једину наду.

- Отац му се убио када је био шести разред. Био је полицајац, одвојио се у просторији и убио се у приватној просторији. Мало после тога умрла му је мајка од срца, а потом и деда. Остали су само он и млађа сестра, са баком.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Нажалост, и бака и сестра такође имају ковид. Бака се тренутно налази у болници, а сестра са којом су његови другови у контакту је смештена код тетке, преноси портал Бањалука.

- Бака је живела за њега. Он је био једина нада и глава куће после свега што се десило током протеклих година - казали су нам његови другови.

Срђанов друг је у потресној исповести испричао да се младић борио као лав. Радио је све могуће послове, од грађевине преко пољопривреде, а од скоро је почео да се спрема како би постао полицајац као његов покојни отац. Нажалост, судбина није дозволила да се то деси.

Отворен је жиро рачун за помоћ баки и сестри покојног Срђана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".