Иако је позната као једна од најлепших и најзгоднијих жена на свету, певачица Никол Шерзингер до сада није имала среће у љубави. Ова 44-годишња Американка је 8 година била у бурној вези са возачем Формуле 1, сер Луисом Хамилтоном, а након њега је љубила и тенисера Григора Димитрова.

Ипак, срећу поред ове двојице спортиста није пронашла, али не каже се без разлога трећа срећа. Заносна црнка је већ две године у вези са бившим рагбистом, Шкотом Томом Евансом, а сада су објавили да су се верили.

Фото:Профимедиа

 

Професионални рагби играч је клекнуо на једно колено да би поставио питање - и навијачи су пресрец́ни!

Поп звезда Никол Шерзингер (44) огласила се на друштвеним мрежама са пар фотографија заједно са сада вереником Томом на плажи, где ју је питао да се уда за њега. 

- Рекла сам да - написала је у опису своје фотографије, која је брзо била преплављена порукама честитки од стране пријатеља и обожаватеља.

 

Том (38) је поделио исте фотографије на свом Инстаграму уз натпис:

 -Моје заувек - завршавајуц́и снимком њих двоје како се грле док је Николин светлуцави веренички прстен сијао на сунцу.

Никол и Том су своју везу озваничили у јануару 2020. године, Првобитно су се упознали на Кс Фацтор: Целебрити 2019. године када се Тхом такмичио у дечачком бенду, а Никол је била у жирију.

Њих двоје су од тада су били увек заједно, ишли су на одморе, успешно уклапали све обавезе како би што чешће били заједно. 

На њихову прву годишњицу везе Том је Никол посветио препеле речи:

- У години која је била испуњена с толико неизвесности, ти си била моје блиставо светло.

Она је одмах узвратила:

- Ти си моја стена. Захваљујем Богу на теби сваки дан. Много те волим.

 

Током неколико протеклих година, звезде су говориле о својој заједничкој страсти према фитнесу, а познато је да објављују видео снимке својих вежби на друштвеним мрежама.

Америчка лепотица је раније била у вези са тенисером Григором Димитровим и возачем формуле 1 Луисом Хамилтоном, док је Том излазио са радио водитељком Кели Брук и звездом серије 90210 Џесиком Лаундс.

Током протеклих неколико месеци, њих двоје су били оптерецћени честим нагађањима о раскиду, али су их овог пута и демантовали.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".