Ана Рајковић, супруга голмана Предрага Рајковића, за време трајања Светског првенства у Катару, нашла се у епицентру скандала, када су на једној друштвеној мрежи покушали да шире трачеве о њој да је била интимна са појединим фудбалерима.

Она је све те приче демантовала, а сада је открила како је на њу утицала цела прича, али и на њену породицу.

- Вероватно да се то десило када се ја нисам налазила у таквом животном тренутку, ја бих се много потресла, било би ми невероватно страшно. Али с обзиром на то да сам ја у том тренутку пролазила кроз свој најтежи животни период, просто мене то као трач, као нешто што се причало није могло да потресе јер је мени здравље сина било на првом месту и ја сам њему била потребна као подршка и као неко ко ће 24 сата бити насмејан и ту. Ја телефон први пут у животу нисам узимала у руке, мени то толико није било важно. Не мени, него никоме из мог окружења, а најмање нашој породици - рекла је Ана, а потом се осврнула на жене које су пустиле ту причу у медије.

- Жене које су то пустиле су врло добро знале да је мој син у болници, да је лоше, тако да су вероватно искористиле тај тренутак када ја нисам била ту за оглашавање. Ја када сам чула да ће то изаћи, од кога је то кренуло ја сам исте те особе позвала да видим о чему се ту ради. Ту су наравно кренула правдања, "Нисам ја, то је овако, то је испало да сам ја". Мене то стварно више није занимало, ја сам прекинула контакт и то је то - рекла је Ана за "ИДЈ".

БОНУС ВИДЕО: