Ana Rajković, supruga golmana Predraga Rajkovića, za vreme trajanja Svetskog prvenstva u Kataru, našla se u epicentru skandala, kada su na jednoj društvenoj mreži pokušali da šire tračeve o njoj da je bila intimna sa pojedinim fudbalerima.

Ona je sve te priče demantovala, a sada je otkrila kako je na nju uticala cela priča, ali i na njenu porodicu.

- Verovatno da se to desilo kada se ja nisam nalazila u takvom životnom trenutku, ja bih se mnogo potresla, bilo bi mi neverovatno strašno. Ali s obzirom na to da sam ja u tom trenutku prolazila kroz svoj najteži životni period, prosto mene to kao trač, kao nešto što se pričalo nije moglo da potrese jer je meni zdravlje sina bilo na prvom mestu i ja sam njemu bila potrebna kao podrška i kao neko ko će 24 sata biti nasmejan i tu. Ja telefon prvi put u životu nisam uzimala u ruke, meni to toliko nije bilo važno. Ne meni, nego nikome iz mog okruženja, a najmanje našoj porodici - rekla je Ana, a potom se osvrnula na žene koje su pustile tu priču u medije.

- Žene koje su to pustile su vrlo dobro znale da je moj sin u bolnici, da je loše, tako da su verovatno iskoristile taj trenutak kada ja nisam bila tu za oglašavanje. Ja kada sam čula da će to izaći, od koga je to krenulo ja sam iste te osobe pozvala da vidim o čemu se tu radi. Tu su naravno krenula pravdanja, "Nisam ja, to je ovako, to je ispalo da sam ja". Mene to stvarno više nije zanimalo, ja sam prekinula kontakt i to je to - rekla je Ana za "IDJ".

BONUS VIDEO: