Подељена су мишљења о телу ове Рускиње те многи сматрају да је претерала са вежбањем. 

Ова некада крхка девојка из града Чите на у Сибиру, сада је трострука светска рекордерка у дизању тегова.

Кузњецова је почела да се бави спортом са 14 година, а бодибилдинг и пауерлифтинг су били у центру пажње. Од тада се ова дама која је имала око 40 килограма претворила у мишићавог шампиона.

Са висином од 170 центиметара, она има 102 килограма. Наталијим обим бицепса 47 је центиметара, прса 130 цм, бокова 74 цм, а једне ноге 75 цм. Струк јој је широк 70 цм, преносили су својевремено медији.

 

 

Наталија Амазонка, како је позната на друштвеним мрежама, одлучила је да свој одмор проведе у Србији те је прво посетила Златибор и нема сумње да је уживала у једној од најлепших дестинација у нашој земљи. 

 

 

Након одмора на планини, Наталија је посетила и Београд, где се нашла са руском оперском дивом Аном Нетребком која је учествовала на једном престоничком фестивалу. Бодибилдерка је потом избацила снимак из купатила уз ознаку да се налази у Београду.

 

 

 

Пре посете Србији, руска снагаторка била је у Црној Гори, а након одмора у нашој држави запутила се у Дубровник. 

 

Позната је као неко ко отворено прича о томе да узима стероиде и блокере естрогена како би постигла резултате, али наглашава да такмичења на којима учествује не тестирају на такве супстанце па је све по правилима.

 

 

Веома је активна на друштвеним мрежама где редовно објављује своје фотографије из теретане, а само на Инстаграму има преко милион пратилаца. 

 

 

БОНУС ВИДЕО:

Партизан је шампион АБА лиге

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".