Podeljena su mišljenja o telu ove Ruskinje te mnogi smatraju da je preterala sa vežbanjem. 

Ova nekada krhka devojka iz grada Čite na u Sibiru, sada je trostruka svetska rekorderka u dizanju tegova.

Kuznjecova je počela da se bavi sportom sa 14 godina, a bodibilding i pauerlifting su bili u centru pažnje. Od tada se ova dama koja je imala oko 40 kilograma pretvorila u mišićavog šampiona.

Sa visinom od 170 centimetara, ona ima 102 kilograma. Natalijim obim bicepsa 47 je centimetara, prsa 130 cm, bokova 74 cm, a jedne noge 75 cm. Struk joj je širok 70 cm, prenosili su svojevremeno mediji.

 

 

Natalija Amazonka, kako je poznata na društvenim mrežama, odlučila je da svoj odmor provede u Srbiji te je prvo posetila Zlatibor i nema sumnje da je uživala u jednoj od najlepših destinacija u našoj zemlji. 

 

 

Nakon odmora na planini, Natalija je posetila i Beograd, gde se našla sa ruskom operskom divom Anom Netrebkom koja je učestvovala na jednom prestoničkom festivalu. Bodibilderka je potom izbacila snimak iz kupatila uz oznaku da se nalazi u Beogradu.

 

 

 

Pre posete Srbiji, ruska snagatorka bila je u Crnoj Gori, a nakon odmora u našoj državi zaputila se u Dubrovnik. 

 

Poznata je kao neko ko otvoreno priča o tome da uzima steroide i blokere estrogena kako bi postigla rezultate, ali naglašava da takmičenja na kojima učestvuje ne testiraju na takve supstance pa je sve po pravilima.

 

 

Veoma je aktivna na društvenim mrežama gde redovno objavljuje svoje fotografije iz teretane, a samo na Instagramu ima preko milion pratilaca. 

 

 

BONUS VIDEO:

Partizan je šampion ABA lige

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".