Мај је у дому Анђелке Прпић од ове године посебан месец пошто је тада у њен и животе њених најмилијих ушетала чаробна девојчица по имену Чарна.

Глумица је свом изабранику Марку подарила прво дете, док она из претходног брака са Даријом Прпићем има великог сина Јакшу.

Анђа се пре неколико месеци повукла из медија и ужива у породиљском, заслуженом боловању са децом и партнером. Велику помоћ у првим бебиним данима пружила јој је мајка Душица те је она и чувала бебу док је пар био на једном градском догађају.

Фото: АТА имагес

 

На београдској променади је одржан концерт Јасмин Леви у оквиру овогодишњег Белграде ривер феста који је окупио бројне познате личности, углавном глумаца и људи из света уметности. Ипак, Прпићкин долазак многе је изненадио с обзиром на то да је пре непуних месец дана родила ћерку.

Осим што нико није могао да скине поглед са њене фигуре која је савршена, те су многи прокоментарисали као да никада није ни била трудна, и њен партнер побројао је бројне комплименте. Наиме, Анђелкин дечко појавио се у кежуал одевној комбинацији, а осмех поред глумице није скидао са лица.

Фото: АТА имагес

 

Цело вече су ћаскали са пријатељима загрљени и насмејани те се из авиона могло приметити колико се њих двоје воле. На друштвеним мрежама појавили су се коментари на рачун Марковог изгледа. Наиме, сви се слажу да је Анђелкин дечко дефиниција правог фрајера, оног са насловне стране неких страних часописа. Маркантан, висок, згодан а уз то фин и пристојно васпитан.

Чини се да је Анђа тек поред Жугића остварила све своје снове јер и она плени нестварном лепотом и срећом, а ми јој желимо да ова идила потраје дуго у њеном дому и животу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".