Љубица је пре неколико година одлучила да стане на своје ноге и напусти посао са којим се бавила. Тада је схватила да јој неће бити лако, али је била упорна. 

Она се одлучила за прављење колача и торти, а овај занат је учила годину дана. Данас јој продаја префектно иде: 

- Кад сам родила ћерку Соњу, пожелела сам посао који ће ми омогућити да будем више уз њу. Стицај околности ме је навео да правим торте. Наравно, идеја због које сам се определила за овај посао пао је у пети план. Јесам проводила више времена с њом, али сам морала и много да учим. Годину дана сам изучавала тајне посластичарског заната - рекла је Љубица, па открила са каквим се потешкоћама сусрела у време пандемије корона вируса.

Било је тешких момената, али није одустајала: 

- Нисам очајавала. У једном дану отказане су двадесет две свадбене торте за које смо одмах морали да вратимо депозит. Засукала сам са својим тимом и почела да правим колаче, људи су тада почели да наручују на кило.

Увек је личне потребе плаћала личним новцем, а не фирминим: 

- Никад нисам допустила да упаднем у замку да трошим фирмин новац за личне потребе, што многи предузетници раде и пропадну. Јесам увек инсистирала на квалитету, никад нисам одступила од њега; од почетка сам настојала да створим производе које бих пожелела за своје дете - рекла је она за Стил.

БОНУС ВИДЕО: