Maj je u domu Anđelke Prpić od ove godine poseban mesec pošto je tada u njen i živote njenih najmilijih ušetala čarobna devojčica po imenu Čarna.

Glumica je svom izabraniku Marku podarila prvo dete, dok ona iz prethodnog braka sa Darijom Prpićem ima velikog sina Jakšu.

Anđa se pre nekoliko meseci povukla iz medija i uživa u porodiljskom, zasluženom bolovanju sa decom i partnerom. Veliku pomoć u prvim bebinim danima pružila joj je majka Dušica te je ona i čuvala bebu dok je par bio na jednom gradskom događaju.

Foto: ATA images

 

Na beogradskoj promenadi je održan koncert Jasmin Levi u okviru ovogodišnjeg Belgrade river festa koji je okupio brojne poznate ličnosti, uglavnom glumaca i ljudi iz sveta umetnosti. Ipak, Prpićkin dolazak mnoge je iznenadio s obzirom na to da je pre nepunih mesec dana rodila ćerku.

Osim što niko nije mogao da skine pogled sa njene figure koja je savršena, te su mnogi prokomentarisali kao da nikada nije ni bila trudna, i njen partner pobrojao je brojne komplimente. Naime, Anđelkin dečko pojavio se u kežual odevnoj kombinaciji, a osmeh pored glumice nije skidao sa lica.

Foto: ATA images

 

Celo veče su ćaskali sa prijateljima zagrljeni i nasmejani te se iz aviona moglo primetiti koliko se njih dvoje vole. Na društvenim mrežama pojavili su se komentari na račun Markovog izgleda. Naime, svi se slažu da je Anđelkin dečko definicija pravog frajera, onog sa naslovne strane nekih stranih časopisa. Markantan, visok, zgodan a uz to fin i pristojno vaspitan.

Čini se da je Anđa tek pored Žugića ostvarila sve svoje snove jer i ona pleni nestvarnom lepotom i srećom, a mi joj želimo da ova idila potraje dugo u njenom domu i životu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".