Данијела Димитровска (36) спремна је за брак с новим дечком, Јевремом Коснићем (30)! После седам месеци везе, манекенка и бивши фудбалер ускоро би могли да стану на луди камен.

Данијела Димитровска проговорила је о тренутној љубави, али и паклу кроз који је прошла после развода од Огњена Амиџића. 

Фото: Танјуг/ Сава Радовановић

 

 

- Могу само да кажем да сам срећна! Други брак?! Што да не, ја сам спремна. Није да јурим и тежим ка томе, али никад се не зна шта носи дан, а шта ноћ. Породица је стуб свега - рекла је Данијела Димитровска, која се прошле године развела од Огњена Амиџића.

Манекенка каже да јој је растанак од водитеља, после десет година брака, био веома тежак.

- Тешко је то... Схватате да се растајете од једног дела свог живота... Али када сам то превазишла, радовала сам се оном што долази - прича Данијела.

После развода нашла се на удару на друштвеним мрежама, због чега је потражила стручну помоћ.

Фото: Инстаграм п0ринтскрин/ jevrem.kosnic

 

 

- Ружне коментаре не читам, већ их одмах блокирам. Нека лече своје фрустрације негде другде, а не на мени! Ишла сам код психолога, а сада редовно идем код психотерапеуткиње и њу сматрам својим гуруом. Свакоме је потребан неко потпуно искрен, да му каже истину. С друге стране, и ти њему треба све да кажеш, чак и најмрачније моменте, а он треба без осуде да те врати на прави пут - објаснила је Димитровска и додала да са сином има отворен однос:

- И с децом треба да причамо и да имамо другарски однос. Тако ћемо стећи њихово поверење.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

Димитровска избегава да прича о бившем мужу Огњену Амиџићу, али како бруји чаршија, и он планира да се ожени! Водитељ је у вези са 17 година млађом колегиницом Мином Наумовић, а венчање ће, наводно, бити у октобру.

- Огњен и Мина се супер слажу, у августу ће бити годину дана како су заједно. Започели су заједнички живот у децембру и све иде у озбиљном правцу. Амиџић је ишао у Нови Сад да упозна Минине родитеље. Они су одушевљени њиме! Огњен и Мина планирају интимно венчање за октобар, али о детаљима још не желе да причају - открио је један Амиџићев колега.

Данијела Димитровска скоро 20 година краси насловне стране познатих модних часописа. Моделингом је почела да се бави са 16 година, када је победила на Избору за "Елитово" лице Србије. Њена каријера је одмах кренула узлазном путањом и постала је заштитно лице "Вере Ванг", "Луја Витона", "Ив-Сен Лорана", "Викторија сикрета", "Ђорђа Арманија"... Пре 12 година основала је агенцију за моделе.

БОНУС ВИДЕО: