Danijela Dimitrovska (36) spremna je za brak s novim dečkom, Jevremom Kosnićem (30)! Posle sedam meseci veze, manekenka i bivši fudbaler uskoro bi mogli da stanu na ludi kamen.

Danijela Dimitrovska progovorila je o trenutnoj ljubavi, ali i paklu kroz koji je prošla posle razvoda od Ognjena Amidžića. 

Foto: Tanjug/ Sava Radovanović

 

 

- Mogu samo da kažem da sam srećna! Drugi brak?! Što da ne, ja sam spremna. Nije da jurim i težim ka tome, ali nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć. Porodica je stub svega - rekla je Danijela Dimitrovska, koja se prošle godine razvela od Ognjena Amidžića.

Manekenka kaže da joj je rastanak od voditelja, posle deset godina braka, bio veoma težak.

- Teško je to... Shvatate da se rastajete od jednog dela svog života... Ali kada sam to prevazišla, radovala sam se onom što dolazi - priča Danijela.

Posle razvoda našla se na udaru na društvenim mrežama, zbog čega je potražila stručnu pomoć.

Foto: Instagram p0rintskrin/ jevrem.kosnic

 

 

- Ružne komentare ne čitam, već ih odmah blokiram. Neka leče svoje frustracije negde drugde, a ne na meni! Išla sam kod psihologa, a sada redovno idem kod psihoterapeutkinje i nju smatram svojim guruom. Svakome je potreban neko potpuno iskren, da mu kaže istinu. S druge strane, i ti njemu treba sve da kažeš, čak i najmračnije momente, a on treba bez osude da te vrati na pravi put - objasnila je Dimitrovska i dodala da sa sinom ima otvoren odnos:

- I s decom treba da pričamo i da imamo drugarski odnos. Tako ćemo steći njihovo poverenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

Dimitrovska izbegava da priča o bivšem mužu Ognjenu Amidžiću, ali kako bruji čaršija, i on planira da se oženi! Voditelj je u vezi sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović, a venčanje će, navodno, biti u oktobru.

- Ognjen i Mina se super slažu, u avgustu će biti godinu dana kako su zajedno. Započeli su zajednički život u decembru i sve ide u ozbiljnom pravcu. Amidžić je išao u Novi Sad da upozna Minine roditelje. Oni su oduševljeni njime! Ognjen i Mina planiraju intimno venčanje za oktobar, ali o detaljima još ne žele da pričaju - otkrio je jedan Amidžićev kolega.

Danijela Dimitrovska skoro 20 godina krasi naslovne strane poznatih modnih časopisa. Modelingom je počela da se bavi sa 16 godina, kada je pobedila na Izboru za "Elitovo" lice Srbije. NJena karijera je odmah krenula uzlaznom putanjom i postala je zaštitno lice "Vere Vang", "Luja Vitona", "Iv-Sen Lorana", "Viktorija sikreta", "Đorđa Armanija"... Pre 12 godina osnovala je agenciju za modele.

BONUS VIDEO: