ВЛАДИМИР Путин и Џозеф Бајден, лидери једних од највећих светских сила, ускоро ће закорачити у осму, односно девету деценију живота, а њихов изглед, из сада већ далеке младости, сигурно ће изненадити многе.

Руски председник Владимир Путин (71) рођен је у Санкт Петерсбургу 7. октобра 1952. године, а лидер Русије постао је, према декрету председника у оставци Бориса Јељцина, 31. децембра 1999. године, да би неколико месеци касније ту функцију задржао преко председничких избора.

Фото: принтскрин Јутјуб/ББЦ селецт

 

 

Упркос томе што полако улази у осму деценију живота, Путин делује младолико. То се види и када се погледа његова фотографија из млађих дана.

Са друге стране, лидер Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден (81), 10 година старији од руског колеге, рођен је 20. новембра 1942. године у пенсилванијском граду Скрантону, а на чело Америке дошао је 2020, заменивши Доналда Трампа на председничком месту.

За разлику од Путина, Бајденови критичари сматрају да је исувише стар за функцију коју обавља и да на његову функцију треба да буде неко млађи, те да му је време за пензионисање.

Фотографија из Бајденове младости сигурно ће изненадити многе - није тако лако препознати га.

Фото: принтскрин Тикток/магпиетхеоне

 

 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".