Глумица Анђелка Прпић породила се пре мање од месец дана и на свет донела девојчицу којој су дали име Чарна.

Анђелка се сада огласила на друштвеној мрежи Инстаграм, па показала како изгледа три недеље након порођаја, а многи су приметили да блиста од среће.

Наиме, лепа глумица позирала је у лифту, док је на себи имала дамски комплет у сивој нијанси, који је истакао њену фигуру. Обзиром да смо глумицу навикли да видимо са пуштеном косом, сада је уследила мала промена, јер се сада одлучила да је подигне, а ставила је и наочаре за сунце и сви су приметили да невероватно блиста, па су уследили коментари:

Фото: Инстаграм принтскрин/andjelkap

 

 

"Анђелка, права си дама", "Супер изгледаш", "Сијаш, види се да ти прија улога мајке", "Жена блиста, свака част", "Анђелка, да ли си то ти, предивно изгледаш" - били су само неки од коментара.

Подсетимо, Анђелка о другом стању није говорила у јавности, али је на друштвеним мрежама неретко делила фотографије и показивала како ужива у трудноћи.

Прпићка је својој наследници дала име Чарна, по улози у серији "Жене са Дедиња" која ју је и прославила. Глумица је и раније истицала колико јој је баш та улога променила живот, те да време дели пре и после ње.

Анђелка је свом изабранику Марку подарила прво дете, док она из претходног брака има сина.

БОНУС ВИДЕО: