Pevačica Slavica Ćukteraš prijavila je novosadskoj policiji bivšeg supruga i bivšeg golmana Vladimira Avramova navodno zbog pretnji koje joj je uputio.

Vladimir se trenutno nalazi u inostranstvu, a kada se vrati biće saslušan i navodno će mu biti izrečene hitne mere zabrane prilaska. Ukoliko se dokaže da je Vladimir kriv, njemu navodno preti kazna zatvora do godinu dana, ili novčana kazna.

Foto: Instagram printskrin

 

 

- Ona je prijavu podnela juče, nakon što joj je Avramov u više navrata slao preteće poruke, a povod je navodno spor oko starateljstva nad detetom - kaže izvor za domaće medije.

Novinari su kontaktirali pevačicu, ali ona nije želela da priča o ovoj temi:

- Nemam komentar. Neću to komentarisati, ne, ne... Nadam se da me razumete - rekla je pevačica u kratkoj izjavi.

Pevačica je u januaru 2020. potvrdila da se razvela od Avramova. Kako je tvrdila oni su zbog kćerke Viktorije ostali u odličnim odnosima.

Ćukterašvoa je prošle godine čak na društvenoj mreži Instagram objavila snimak sa bivšim suprugom, pa se spekulisalo da će između bivšeg para uslediti pomirenje.

Foto: Instagram printskrin/cukterasslavica

 

 

- Je l' moram da se vežem u tvom autu? - upitala je Ćukterašova provocirajući uz osmeh, a bivši joj je odgovorio:

- Moraš. U stvari ne moraš - "sažalio se" Vlada, takođe uz osmeh. Uz video, Slavica je napisala i priznala u svom duhovitom stilu:

- Kako kaže bivši muž.

Slavica je od početka veze, sa sada već bivšim mužem Vladimirom Avramovim, nije eksponirala njihov odnos, te čak ni kada su se venčavali nije bilo mogućnosti da se fotografiše njihova ceremonija, već su to uradili u potpunoj tajnosti.

 

Podsetimo, iako je već nekoliko godina prošlo otkako živi sama sa ćerkom, Slavica nije našla novu ljubav.

(Pink)

BONUS VIDEO: