Наиме, Паула је објавила фотографије своје претучене сестре са модрицама и подливима по целом телу, уз узнемирујућу поруку.

aime, Paula je objavila fotografije svoje pretučene sestre sa modricama i podlivima po celom telu, uz uznemirujuću poruku. Paula Hublin (Foto: Instagram/paula_hublin)PAULA HUBLIN (FOTO: INSTAGRAM/PAULA_HUBLIN) - Sinoć je ovaj mali klošar moju rođenu sestru davio, tukao, zabio ključ u usta, pretio da će je ubiti, i uz sve to rekao da ako ikome kaže da će joj uništiti život i da ona ne zna ko je on i koje ljude on zna. Evo, gospodine, izvolite. Slobodna sam, otvorila sam vam put, pa da vidimo. Fuj - poručila je Hublinova. Paula Hublin (Foto: Instagram/paula_hublin)PAULA HUBLIN (FOTO: INSTAGRAM/PAULA_HUBLIN) - Da ne komentarišem udarac u predelu vrata od kog joj se isti ukočio. A normalna reakcija samoodbrane moje sestre koja nema ni 50 kilograma, koju isti gospodin provlači kroz priču kao njen napad i agresiju i koristi kao opravdanje je gnusno. Manipulatori i nasilnici će na sve načine pokušati skinuti ljagu sa sebe i prebacivati loptu, te se pokušati prezentovati kao žrtve. Čuj zaključala je stan? I to je opravdanje? Umesto da pogneš glavu i sakriješ se u mišju rupu od sramote. Kukavice i slabići, a ne muškarci. Kada si mogao tući ženu kao "muškarac" onda preuzmi i krivicu kao "muškarac". I upravo zbog ovakvih stvari žrtve nasilja, uključujući i moju sestru, ćute i plaše se. I na kraju pronalaze krivce u sebi - dodala je nekadašnja zadrugarka. Paula Hublin (Foto: Instagram/paula_hublin)PAULA HUBLIN (FOTO: INSTAGRAM/PAULA_HUBLIN) Podsećanja radi, Paula Hublin se, nakon učešća u rijaliti šou-programu "Zadruga", posvetila muzičkoj karijeri i uplovila u romansu sa voditeljem Filipom Đukićem.

- Синоћ је овај мали клошар моју рођену сестру давио, тукао, забио кључ у уста, претио да ће је убити, и уз све то рекао да ако икоме каже да ће јој уништити живот и да она не зна ко је он и које људе он зна. Ево, господине, изволите. Слободна сам, отворила сам вам пут, па да видимо. Фуј - поручила је Хублинова.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/paula_hublin

 

- Да не коментаришем ударац у пределу врата од ког јој се исти укочио. А нормална реакција самоодбране моје сестре која нема ни 50 килограма, коју исти господин провлачи кроз причу као њен напад и агресију и користи као оправдање је гнусно. Манипулатори и насилници ће на све начине покушати скинути љагу са себе и пребацивати лопту, те се покушати презентовати као жртве. Чуј закључала је стан? И то је оправдање? Уместо да погнеш главу и сакријеш се у мишју рупу од срамоте. Кукавице и слабићи, а не мушкарци. Када си могао тући жену као "мушкарац" онда преузми и кривицу као "мушкарац". И управо због оваквих ствари жртве насиља, укључујући и моју сестру, ћуте и плаше се. И на крају проналазе кривце у себи - додала је некадашња задругарка.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/paula_hublin

 

Подсећања ради, Паула Хублин се, након учешћа у ријалити шоу-програму "Задруга", посветила музичкој каријери и упловила у романсу са водитељем Филипом Ђукићем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".