Naime, Paula je objavila fotografije svoje pretučene sestre sa modricama i podlivima po celom telu, uz uznemirujuću poruku.

aime, Paula je objavila fotografije svoje pretučene sestre sa modricama i podlivima po celom telu, uz uznemirujuću poruku. Paula Hublin (Foto: Instagram/paula_hublin)PAULA HUBLIN (FOTO: INSTAGRAM/PAULA_HUBLIN) - Sinoć je ovaj mali klošar moju rođenu sestru davio, tukao, zabio ključ u usta, pretio da će je ubiti, i uz sve to rekao da ako ikome kaže da će joj uništiti život i da ona ne zna ko je on i koje ljude on zna. Evo, gospodine, izvolite. Slobodna sam, otvorila sam vam put, pa da vidimo. Fuj - poručila je Hublinova. Paula Hublin (Foto: Instagram/paula_hublin)PAULA HUBLIN (FOTO: INSTAGRAM/PAULA_HUBLIN) - Da ne komentarišem udarac u predelu vrata od kog joj se isti ukočio. A normalna reakcija samoodbrane moje sestre koja nema ni 50 kilograma, koju isti gospodin provlači kroz priču kao njen napad i agresiju i koristi kao opravdanje je gnusno. Manipulatori i nasilnici će na sve načine pokušati skinuti ljagu sa sebe i prebacivati loptu, te se pokušati prezentovati kao žrtve. Čuj zaključala je stan? I to je opravdanje? Umesto da pogneš glavu i sakriješ se u mišju rupu od sramote. Kukavice i slabići, a ne muškarci. Kada si mogao tući ženu kao "muškarac" onda preuzmi i krivicu kao "muškarac". I upravo zbog ovakvih stvari žrtve nasilja, uključujući i moju sestru, ćute i plaše se. I na kraju pronalaze krivce u sebi - dodala je nekadašnja zadrugarka. Paula Hublin (Foto: Instagram/paula_hublin)PAULA HUBLIN (FOTO: INSTAGRAM/PAULA_HUBLIN) Podsećanja radi, Paula Hublin se, nakon učešća u rijaliti šou-programu "Zadruga", posvetila muzičkoj karijeri i uplovila u romansu sa voditeljem Filipom Đukićem.

- Sinoć je ovaj mali klošar moju rođenu sestru davio, tukao, zabio ključ u usta, pretio da će je ubiti, i uz sve to rekao da ako ikome kaže da će joj uništiti život i da ona ne zna ko je on i koje ljude on zna. Evo, gospodine, izvolite. Slobodna sam, otvorila sam vam put, pa da vidimo. Fuj - poručila je Hublinova.

Foto:Printskrin/Instagram/paula_hublin

 

- Da ne komentarišem udarac u predelu vrata od kog joj se isti ukočio. A normalna reakcija samoodbrane moje sestre koja nema ni 50 kilograma, koju isti gospodin provlači kroz priču kao njen napad i agresiju i koristi kao opravdanje je gnusno. Manipulatori i nasilnici će na sve načine pokušati skinuti ljagu sa sebe i prebacivati loptu, te se pokušati prezentovati kao žrtve. Čuj zaključala je stan? I to je opravdanje? Umesto da pogneš glavu i sakriješ se u mišju rupu od sramote. Kukavice i slabići, a ne muškarci. Kada si mogao tući ženu kao "muškarac" onda preuzmi i krivicu kao "muškarac". I upravo zbog ovakvih stvari žrtve nasilja, uključujući i moju sestru, ćute i plaše se. I na kraju pronalaze krivce u sebi - dodala je nekadašnja zadrugarka.

Foto:Printskrin/Instagram/paula_hublin

 

Podsećanja radi, Paula Hublin se, nakon učešća u rijaliti šou-programu "Zadruga", posvetila muzičkoj karijeri i uplovila u romansu sa voditeljem Filipom Đukićem.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".