Популарна певачица Елена Китић, наследница естрадног пара Милета Китића и Марте Савић, већ неко време ужива у вези са репером Михаилом Миксом Вујићем.

Марта Савић, Еленина мајка не крије да је срећна што ће јој управо репер бити зет, те му пружа подршку и друштвеним мрежама у виду коментара, док јој је он узвратио емотиконима срца.

Елена је, иначе, наводно Франа Пујаса оставила због продуцента и музичара Михаила Вујића, који је познатији под уметничким именом Микса.

Фото: Инстаграм принтскрин/eleakitic

 

 

Она је своју везу са Михаилом започела док је Пујас још био у ријалитију, а чим је из њега изашао, чули су се телефоном и тада му је она рекла да је најбоље да раскину, али и да има новог дечка.

ФОТО: Принтскрин/mixavujic, elenakitic, Јутјуб/Papparazo lov

 

 

- Елена и Микса су нераздвојни. Они се познају одавно, прво су били само пријатељи, а тек су касније севнуле варнице између њих. Он је њу пратио и на наступима. Смували су се док је Фран био у "Задрузи", а кад је изашао, то му је и рекла. Она се одавно охладила од њега, али није знала како то да му каже, а веза са Миксом је била савршен разлог за то да с њим прекине контакт - рекао је извор "Курира".

БОНУС ВИДЕО: