Милица је одржала конференцију у једном престоничком хотелу поводом свог новог албума "Лав" и великог концерта који предстоји у Београду. 

Млада звезда је у интервјуу за портал Србија данас открила све детаље из њеног живота, али се присетила губитка највеће животне подршке, али и повезивања њеног имена са неким новим љубавима. 

Она је одржала концерт у хали "Чаир" у Нишу, али је такође заказала концерт у "Штарк арени". Открила је када је осетила ту потребу да закаже поменуте концерте: 

- Најпре је потребно да имате довољан број песама и хитова. Много одрађених наступа и концерата. Требало би да извођач зна шта носи концертна прича - увод, разраду и закључак. Ја сам Арену заказала још пре албума Посесивна и хитова са истог. Одувек сам радила да оставрим тај циљ који сам себи зацртала. Нисам само заказала и постала опуштена, јер то је константни рад. Увек замислиш неку тачку и идеш ка њој.

 

Надам се да се не селиш због мене. Свако од нас је отишао на своју страну, али треба да знаш да ако се једном у дубини душе преломиш, моје срце ће ти бити отворено као и сад. Ипак, волео си ми једно време. И ја тебе волим и највише од свега бих желела да те поољубим онако као што си ти мене љубио. И кад би ми Бог дао шансу да поново живим, тебе бих опет волела јер си ми био све кад није нико, брат, пријатељ, љубав мог живота, отац, саветник и сапутник... Ти си ме научио да волим и да треба да живим. И много ми је драго кад чујем да ти је драго због мене...И да ме ниси волео искрено, не би другима причао све најбоље о мени, то све говори. Све смо ово могли да имамо и кад смо били заједно да смо били паметнији.

 

Одувек је имала подршку од баке и деке, које је изгубила: 

- Они би били најпоноснији. Мој дека ме је пратио на свим снимањима такмичења "Звезде Гранда", док је бака од куће пратила. Њима је увек било битно док су били физички присутни, да ја будем човек. Волели су да виде како ме други подржавају. Данас, сигурна сам да би им срце расло још више. Међутим, сигурна сам и да су они у неком другом облику ту... Да није њих ништа од овога не би постојало.

На питање о мајци је вешто избегла, али је речи хвале упутила оцу и његовој другој жени: 

- Наравно! Отац и маћеха су дивни људи који не воле да се експонирају у медијима. Најгоре је када родитељи желе да буду веће звезде од своје деце. Кућа је моја подршка, моја оаза мира. Лепо они пливају у свему овоме, право да ти кажем... 

Такође, поменула је и ану Николић...

- Ја о Ани Николић више не желим да говорим. Марко Николић је заиста фантастичан, желим да га похвалим јер се понашао према мени као према сестри. Од тренутка када сам пошла, па све до враћања у Београд. О њему само најлепше могу да кажем.

БОНУС ВИДЕО: