Пишекова је гостовала у подкасту "Скип ор Бееп" у ком јој је водитељка Татјана Јурић постављала врло шкакљива питања када је у питању верност њеног мужа. 

Николина је признала да је постојала жена која је била присутна кад је Видоје умро. Наводно је то била жена са којом ју је преварио. 

На њену изјаву није могла да остане имуна хрватска дизајнерка Борна Котроманић која се већ раније дружила са Николином и Видојем.

Посебно је привукла пажњу медија својом фотографијом са Николининм покојним супругом. 

Она је овај пут на свом профилу објавила следећи текст: 

- Немају ни Турци ни Мексиканци сапуницу ко ми. Цео Балкан сваки дан жељно прати нове епизоде, главна јунакиња позната, заплет у току, расплет се још не назире - поручила је преко Инстаграма.

 

'Немају ни Турци ни Мексиканци сапуницу ко ми. Цели Балкан сваки дан жељно прати нове епизоде, главна јунакиња позната, заплет у току, расплет се још не назире', поручила је преко Инстаграма. Подсетимо, Николина је душу отворила колегици Татјани Јурић у гостовању на подцасту Скип Ор Бееп. У тренутку када су јој јавили за смрт супруга Николина је са кћери била у Загребу, а Видоје је дан касније требало да им се придружити, то се нажалост није догодило.

- Назвала ме његова мајка, то је било у неке ситне ноћне сате, ја игром случаја нисам спавала, не знам зашто... Рекла је: "Видо је умро", а ја сам је питала: "Је ли Вама добро? Шта се догађа Марија? Једноставно то мој мозак испрва није могао да прихвати - рекла је Пишекова у подкасту код колегинице. 

- О смрти твога мужа нема трача који нисмо чули, умро је на другој, био је на масажи, ти не скриваш да си све те трачеве и чула и прочитала, ниједан те није изненадио јер је већ и та истина била бизарна како си и сама рекла... Желиш нам рећи ту истину? - питала је Татјана, а она је одговорила:

- Па, мање-више све што је написано је истина!

На питање да ли је то изненадило и јесу ли били верни једно другоме, Николина је рекла:

- Па, ја јесам!

- Значи био је на масажи? - директна је била Татјана.

- Била је присутна једна женска особа у приватном стану, ја више не знам и како се она зове, толико ми је то важно, која је признала да је била у некаквој вези са њиме, а мој свекар је то формулирао као масажа... Све је јако чудно углавном здравствени налаз је потврдио да је умро од застоја срца - казала је Николина.

БОНУС ВИДЕО: