Млада милијардерка која би ускоро требало да се породи и по други пут постане мама, је своја осећања након догађаја одлучила да подели на Инстаграму, написавши да су и она и Тревис сломљени.

Фото: Инстаграм принтскрин/кyлиејеннер

 

Наиме, Кајли се обратила јавности након трагичног инцидента који се догодио током концерта Трависа Скота када је најмање осморо људи изгубило живот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Како пишу страни медији, Кајли је концерту присуствовала заједно са њеном реперовом трогодишњом ћерком Сторми и нерођеним дететом, јер је трудна.

 

- Травис и ја смо сломљени и уништени. Моје мисли и молитве су уз све оне који су изгубили своје животе, задобили повреде или су на било који други начин били погођени јучерашњим догађајима. И уз Тревиса за ког знам да дубоко брине за своје обожаватеље у Хјустону, стоји у објави. Желим да нагласим да нисмо били свесни жртава док вести нису стигле након наступа и у никаквом свету не бисмо наставили да снимање и наступ”, написала је, те додала да изражава искрено саучешће свим породицама у овим тешким временима те да ће се молити за излечење свакога ко је погођен инцидентном. Написала је она на сторију.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".