Mlada milijarderka koja bi uskoro trebalo da se porodi i po drugi put postane mama, je svoja osećanja nakon događaja odlučila da podeli na Instagramu, napisavši da su i ona i Trevis slomljeni.

Foto: Instagram printskrin/kyliejenner

 

Naime, Kajli se obratila javnosti nakon tragičnog incidenta koji se dogodio tokom koncerta Travisa Skota kada je najmanje osmoro ljudi izgubilo život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kako pišu strani mediji, Kajli je koncertu prisustvovala zajedno sa njenom reperovom trogodišnjom ćerkom Stormi i nerođenim detetom, jer je trudna.

 

- Travis i ja smo slomljeni i uništeni. Moje misli i molitve su uz sve one koji su izgubili svoje živote, zadobili povrede ili su na bilo koji drugi način bili pogođeni jučerašnjim događajima. I uz Trevisa za kog znam da duboko brine za svoje obožavatelje u Hjustonu, stoji u objavi. Želim da naglasim da nismo bili svesni žrtava dok vesti nisu stigle nakon nastupa i u nikakvom svetu ne bismo nastavili da snimanje i nastup”, napisala je, te dodala da izražava iskreno saučešće svim porodicama u ovim teškim vremenima te da će se moliti za izlečenje svakoga ko je pogođen incidentnom. Napisala je ona na storiju.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".