Заправо, много пута у јавности се повело питање о томе како певач третира своју супругу, а манекенка је такође често виђена у јавности нерасположена, скоро на ивици суза.

Фото: Профимедиа

 

 

Да им је брак на климавим ногама, по мишљењу многих доказао је и делић документарца у ком Џастин говори Хејли да једва чека да има децу, као и да би кренуо на томе да ради још ове године, на шта је она реаговала са "Видећемо...". Све то не би било толико чудно да пре тога годинама нису изјављивали како једва чекају да буду млади родитељи.

Недавно се Хејли први пут огласила и открила да су били пред разводом, а сада је открила још нешто - њена мајка заслужна је што је још увек Бибер.

Манекенка је у подкасту "Ин Гоод Фаитх wитх Цхелсеа & Јудах Смитх" рекла да је прва година брака била стравична јер није имала поверења у њега.

Фото: Профимедиа

 

 

- Сећам се да сам је звала више пута, а последњи пут у Бруклину сам јој рекла: Једноставно не могу. Нема шансе да ћу моћи овако да живим ако ће овако бити заувек. И осећам да је та велика подршка била преломна. Да је нисам имала, било би 10 пута теже, а то је већ тада била најтежа ствар у мом животу - изјавила је Хејли.

Многи су након овог подскаста почели да склапају коцкице, јер је Џастин био емотивно разорен након последњег раскида са Селеном Гомез, након чега се само пар месеци касније венчао са Хејли.

- И само се сец́ам да је била тако мирна преко телефона и да је рекла: Проц́и ц́е, и ти ц́еш бити добро и он ц́е бити здрав, а ми смо ту за тебе - наставила је Хејли.

Фото: Профимедиа

 

 

Како се може прочитати на мрежама, управо је овим поступком манекенка потврдила да Селена ипак јесте била камен спотицања у њиховој првој години брака.

Џастин је тада и у интервјуима говорио колико му је Селена била битна, као и да је била његова највећа љубав, те су због свега поједници уверени да је истина коначно испливала на видело, али и да је Хејли данас свакако битнија Џастину него пре неколико година када су тек ушли у брак.

Фото: Профимедиа

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".