Популарни певач показао је на друштвеним мрежама изглед бине које са монтира, а како сазнајемо, у жели да присушти публици незаборавни догађај, обезбедио је најбоље озвучење које сун а својим концертима користиле највеће светске звезде.

Фото: АТА имагес

 

Концерт је назван по хиту "Птицо моја, бијели лабуде", а осим ове песме публика ће чути и “Стари багрем", "Тамара", “Препелице", "Волела ме као друга", "Само је мој стари знао", "Певај Србијо", "Морем плови једна мала барка", као и многе друге...

Фото: Горан Јовановић

 

Баја Мали Книнџа концерт је требало да одржи 27. маја, али га је померио због стравичне трагедије у ОШ "Владислав Рибникар”.

- Ја сам можда певач и уметник али сам пре и изнад свега отац шесторо деце и не могу ни да замислим сав бол кроз који пролазе они којима су деца страдала. У знак поштовања према недужним животима које смо изгубили, најмање што сам могао јесте да сачекам да прође 40 дана од трагедије, па смо узели први слободан датум а то је 24. јун. Све остало остаје исто, Ташмајдан, 20 сати, публика и ја и песме које воле све ове године – рекао је овим поводом Баја раније, а карте купљене за први датум остају важеће и за нови концерт.