Певачица Слађа Делибашић већ годинама није присутна на естради, она је одлучила да максимално смањи број наступа и посвети се приватном бизнису. Наиме, она је власница вртића "Времеплов".

 

 

Слађа из брака са денсером Ђолетом Ђоганијем има две ћерке. Силвија је снимила неколико песама, а након порођаја одлучила је да се повуче из јавности. Иначе, она је завршила школу за васпитача и ради у вртићу своје мајке.

 

 

Друга ћерка се зове Маринела и такође је хтела да крене естрадним путем. Пре неколико година учествовала је у "Икс Фактору", а одмах након тога се повукла у медијску илегалу. Дипломирала је пре две године на Факултету за физичку културу и менаџемент у спорту, а онда нашла посао у овој области.

Певачица је након повлачења у медијску илегалу одлучила да промени свој живот из корена и да једну кућу препише на своју прву ћерку Силвију, а другу кућу на своју другу ћерку Маринелу, а од треће куће, која је највећа, направила је вртић.

 

 

Певачица је отишла у подстанаре, изнајмила је стан у близини своје деце. Како нам открива, стан у ком сада живи плаћа 600 евра месечно, али се не жали.

- И даље сам подстанар, не живим овде, у овој згради је једна ћерка, а у другој је друга. Сукоб је генерација и онда ми је боље да имам свој мир. Сада плаћам стан 600 евра месечно, цене су много скочиле - изјавила је Слађа за медије.

БОНУС ВИДЕО: