Познато је да је покојни певач Маринко Роквић био Недин велики пријатељ, па је она ову прилику одлучила да се опрости од колеге и пријатеља и изјави саучешће породици:

- Просто ме страх да отворим телефон ујутру и чујем позиве од новинара. Чим ме зову, одмах знам да је неко умро. Тако да ми је било жао да овај термин који је био резервисан за мене, започнем овако тужном темом - прича Неда на ивици суза, па додаје:

Фото: Н. Скендерија

 

- Било је нас пар који смо жарили и палили по Југославији, то су била времена великих турнеја. Маринко је велики певач, ова земља је изнедрила много имена певачких. Он је један посебна прича, то се једном роди и велика је ствар што је оставио своје дивне наследнике који су такође врло талентовани момци. Он им може бити само учитељ и показатељ како се бира песма и како се интерпретира и доноси песма. Иначе, он је био најомиљенији певач у мојој породици. Моја мајка је више волела њега да слуша него мене. Волела је његову песму ''Свађалице моја мала'', а мој тата и ја ''Поломио ветар гране'' - прича Украденова.

Било јој је веома тешко да говори на ову тему, па јој је гласт подрхтавао, на крају је скупила снаге и изговорила:

Фото: АТА имагес

 

- Нажалост њега више нема, а нејгове песме ће заувек остати. Нека му је вечна слава и хвала и драго ми је што смо били пријатељи, другови и колеге - закључила је Неда Украден.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".