Poznato je da je pokojni pevač Marinko Rokvić bio Nedin veliki prijatelj, pa je ona ovu priliku odlučila da se oprosti od kolege i prijatelja i izjavi saučešće porodici:

- Prosto me strah da otvorim telefon ujutru i čujem pozive od novinara. Čim me zovu, odmah znam da je neko umro. Tako da mi je bilo žao da ovaj termin koji je bio rezervisan za mene, započnem ovako tužnom temom - priča Neda na ivici suza, pa dodaje:

Foto: N. Skenderija

 

- Bilo je nas par koji smo žarili i palili po Jugoslaviji, to su bila vremena velikih turneja. Marinko je veliki pevač, ova zemlja je iznedrila mnogo imena pevačkih. On je jedan posebna priča, to se jednom rodi i velika je stvar što je ostavio svoje divne naslednike koji su takođe vrlo talentovani momci. On im može biti samo učitelj i pokazatelj kako se bira pesma i kako se interpretira i donosi pesma. Inače, on je bio najomiljeniji pevač u mojoj porodici. Moja majka je više volela njega da sluša nego mene. Volela je njegovu pesmu ''Svađalice moja mala'', a moj tata i ja ''Polomio vetar grane'' - priča Ukradenova.

Bilo joj je veoma teško da govori na ovu temu, pa joj je glast podrhtavao, na kraju je skupila snage i izgovorila:

Foto: ATA images

 

- Nažalost njega više nema, a nejgove pesme će zauvek ostati. Neka mu je večna slava i hvala i drago mi je što smo bili prijatelji, drugovi i kolege - zaključila je Neda Ukraden.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".