Mladi Armin radio je u Ministarstvu BiH i važio je za izuzetnog mladića. Blizak porodični prijatelj ispričao je kako se Armin lečio, ali da bi dobio dete, prestao je da prima terapije: 

- Armin je godinama bolovao od autoimune bolesti i stalno je morao da prima injekcije koje regulišu stanje u njegovom organizmu. Imao je problem s kostima, nije smeo da preskače terapiju. Pošto je sa suprugom dugo pokušavao da dobije dete, prestao je da prima terapiju. Priča se da su mu doktori rekli da bi i prehlada mogla da mu napravi haos u organizmu, ali on je želeo dete više od svega. Žarko je hteo da postane tata, prestao je da uzima terapiju i zaista je Almina zatrudnela. To im je bila najveća radost. Nažalost, posle mu je neka bakterija napala organizam i nije uspeo da je pobedi. Duša me boli kad pomislim da je, što se kaže, život dao da postane otac, a nije stigao da drži bebu u rukama, čemu se najviše radovao. 

Foto: Društvene mreže

 

Kada je saznao da je supruga u drugom stanju, nije krio sreću: 

- Kad mu je supruga zatrudnela bili su presrećni. Međutim, nakon nekoliko meseci bakterija koju je dobio napala je Arminu bubrege i to je bio kraj. Lekari su se borili, ali nisu mogli da ga spasu. Šta još da vam kažem! Tuga i velika bol. Enes se do poslednjeg trenutka nije odvajao od njega.

Posle tragedije koja je zadesila porodici, kuma porodice Begović, Elvira Rahić se oglasila i saopštila nove informacije o Enesovoj snajki, a Arminovoj ženi Almini: 

- Jedina istina je da je kod kuće, okružena dragim ljudima i u velikoj tugi, a drugo ne bih da komentarišem u ovim trenucima. Žena je u drugom stanju, ima pravo da ode u bolnicu na pregled s obzirom na to da se termin za porođaj bliži. Nema potrebe da se izmišljaju priče o carskom rezu. Cela Enesova porodica je s njom, njena porodica takođe, i svi smo u velikom bolu. Nadamo se da će trudnoća da prođe kako treba. Samo ona zna kako joj je sada, kako je celoj porodici zbog ove tragedije. Šta više da vam kažem - rekla je kuma Enesa Begovića.

Pevačev sin je od rođenja imao autoimuno oboljenje s kojim se borio godinama, a najveću ulogu u toj, nekad i svakodnevnoj, borbi za zdravlje imao je Enes Begović, koji je sa sinom obišao mnoge klinike i doktore. Svi su bili upoznati sa slučajem, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da će jedna bakterija ovaj mladi život odvesti na nepovratan put.

(Republika)

BONUS VIDEO: