Том приликом је Жика открио и детаље сукоба Бреговића и његовог колеге Оливера Мандића.

- Горан Бреговић је био кандидат за ту песму и то први, али када је дошао код мене у стан са Оливером Мандићем њих двојица су се закачили и Оливер је рекао да ће он то да отпева, а Горан се као фин момак повукао, наравно.

- Али, на крају није ни он отпевао. Та песма коштала је 10.000 долара и 10.000 марака, само то ћу вам рећи и ништа више - истакао је Жика једном приликом и додао да је Марина Туцаковић била члан групе "Зана" на њеном самом почетку:

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

- Она је била члан све време, а осим што је писала текстове, она је и отпевала једну моју песму која се зове "Сунчице", на албуму "Мирзиног јата", групе коју смо такође направили Радован и ја. Отпевала је соло песму и то одлично. Осим тога, она се појављује и у два наша спота - за песму "Лето" и за песму "Додирни ми колена", који је снимљен 2017. године. Ту се појављује заједно са Оливером Мандићем, који ме је на крају спота чак и опсовао. То су двоје људи које ја волим највише на свету, који су моја фамилија - закључио је Жика Зана пре пар година за "Експрес".

БОНУС ВИДЕО: