Више јавно тужилаштво у Краљеву донело је наредбу о спровођењу истраге против осумњичених Б. С., Р. З. и М. Ш. због постојања основе сумње да су извршили по једно кривично дело Недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

- Поводом догађаја од 14. јула, у селу Гњилица, општина Рашка, Више јавно тужилаштво у Краљеву је данас, донело наредбу о спровођењу истраге против осумњичених Б.С., Р.З. и М.Ш. због постојања основа сумње да су извршили по једно кривично дело Недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експолозивних материја из члана 348. став 4. у вези става 2. у вези става 1. Кривичног законика.

По предлогу јавног тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Краљеву, судија за претходни поступак Вишег суда у Краљеву је свим осумњиченима одредила притвор - наводи се у саопштењу Више јавно тужилаштво у Краљеву

Подсетимо, припадници специјалних јединица српске полиције ухапсили су на територији централне Србије тројицу наоружаних косовских специјалаца. Сва тројица била су наоружана аутоматским оружјем, са џи-пи-ес уређајима, мапама и другом опремом.

Тројица косовских специјалаца ухапшени су на више од једног километра у дубини територије централне Србије. Њих су ухапсили припадници антитерористичке групе посебне јединице полиције МУП.а Србије.

Тројица припадника косовске полиције службеним возилом марке "дачија дастер" дошли су до алтернативног прелаза Тресава–Батњик, оставили возило и наставили пешке путним правцем Орахово–Гњилица где су лоцирани у ухапшени.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".