Јана Милосављевић је још као дете са 11 година освојила срце публике у најгледанијем српском филму свих времена "Зона Замфирова", у коме је одиграла малу Зоне.

Фото:АТА имагес

 

Глуму је одабрала као животни позив, а кроз посао је пронашла љубав свог живота 23 године старијег редитеља Филипа Гајића.

Пар је 2017. године добио сина Јоакима. Како је сама Јана једном приликом испричала, она и Филип читавих месец дана након рођења сина нису могли да се договоре око имена које ће му дати.

Фото:АТА имагес

 

Глумици ово је прво дете, док Филип из претходна два брака има још троје наследника. Филип је пре Јане био у браку са глумицом Луцијом Шербеџијом, ћерком Радета Шербеџије.

Јана и Филип су се упознали пре неколико година, како медији преносе, на иницијативу музичара Рамба Амадеуса, и убрзо започео заједнички живот

Фото:АТА имагес

 

Јана је иначе ћерка музичара Ненада Милосављевића, фронтмена групе Галија,а улогу мале Зоне добила је уз његову помоћ.

- То је био наш најгледанији филм и моје прво појављивање пред камером. То је за мене, која сам тада имала 11 година, било забавно искуство које нисам схватила превише озбиљно. Данас ми је драго што сам била део те екипе, али ипак се надам да ће бити других улога које ће ме обележити у будућности - рекла је својевремено за Јана

Јана већ неко време успешнп носи репертоар Београдског драмског позоришта, а телевизијска публика је имала прилике да је види у и у серијама "Војна академија", "Жигосани у рекету" и "Државни службеник.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".