Наиме, репер је рођенданску храну сервирао на гола женска тела. На столу су лежале готово голе жене, које су имале покривена само интимна места, а на њима је био суши за госте. Многи су на друштвеним мрежама критиковали познатог репера због овог потеза. 'Он дефинитивно није нормалан', 'Третирати жене као тањире је мизогино', 'Ово је узнемирујуц́е', 'Луда идеја', само су неки од коментара на Твитеру.

Занимљиво је и да је бизарној рођенданској забави присуствовала и његова деветогодишња ц́ерка Норт, коју је добио у браку са најпознатијом светском старлетом Ким Кардашијан.

Фото: Профимедиа

 

КАИначе, Кање је познат по медијским испадима и скандалима, а са бившом супругом има топло-хладну везу. Више пута су виђени заједно на играма своје деце, али изгледа да нису много комуницирали. Кање је јавно прозвао и вређао Киминог бившег дечка Пита Дејвидсона, што је ријалити звезда замерила.

Ова рођенданска забава није први пут да Вест изазива контроверзу. Прошле године је изазвао реакцију након што је на друштвеним мрежама и у интервјуима поделио бројне антисемитске коментаре и теорије завере.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".