Јавност је у шоку након што је синоћ у емисији "Папарацо лов" емитован узнемирујући видео снимак са једне од камера комшија који живе у кући непосредно поред Јелене и Слобе Радановића, а на коме се јасно виде сцене насиља које је певачева супруга доживела од бившег супруга (тај снимак погледајте на ОВОМ линку).

"Курир" је контактирао Јелену, како бисмо чули како се осећа након што су језиви снимци насиља над њом завршили у јавности, као и како напредује цео случај након што је бившег супруга пријавила за физичко насиље.

- Не бих ништа да коментаришем на ту тему. Хвала што сте позвали, али о томе не бих ни једно једино слово - љубазно је поручила Јелена.

Фото: АТА имагес

 

 

Након што је претрпела насиље од стране бившег мужа, Јелена је због повреда главе које је том приликом задобила завршила и у Ургентом центру. Недуго затим, она се у пратњи адвоката упутила ка полицијској станици, како би са доказима и лекарском документацијом пријавила бившег супруга за насиље.

Пријавите насиље

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на број телефона 0800 100 600 или 192 који су све време доступни.

Саветовалиште против насиља у породици - СОС телефон и сигурна кућа 0800-011-011 бесплатан позив радним данима 10-19 часова, 011 2769-466, радним данима 10-19 часова, 062 304-560 ноћу 19-10 часова