Бивши задругар и старлета посвађали су се на поменутом весељу, а Стефан је наводно у алкохолисаном стању нанео тешке повреде ока Наташи после чега је она завршила на клиничком центру у Новом Саду. Карић је побегао, а Наташа је добила инфекцију ока. После се предао полицији, добио је месец дана притвора. 

После Шавијине изјаве у Првом основном суду у Руми је пуштен на слободу и од тада се није оглашавао поводом догађаја.  Он чека да оптужица буде подигнута, а рекао је да га је јавност осудила пре суда: 

- Све ће се знати ускоро. Морам да вам кажем да сам разочаран у новинаре, јер ме нису испоштовали онако како сам их ја поштовао у ситуацији у каквој сам био. Осудили су ме и пре него што ме је суд осудио. Не желим никоме да дајем интервјуе - рекао је Стефан, а на питање да ли је познат датум следећег суочавања, одговорио је:

- Нисмо још ништа добили. Чека се да се подигне та оптужница, па ћемо видети. 

Фото: АТА имагес

 

Како каже, његов живот се променио преко ноћи после инцидента и "свашта трпи". 

- Таман се све мало смирило, ако сад било шта кажем, опет би се захуктала ситуација. Свашта нешто трпим, не смем ништа да кажем и онда ми је баш тензија, а не желим то сада. Ево, већ неколико дана се ништа не пише, смирило се све. Људи су такви, да ме разапињу свуда - казао је Стефан Карић за 24 седам.

Фото: Инстаграм принтскрин/natasa.savija

 

 

БОНУС ВИДЕО: