Према незваничниним информацијама, тужилаштво је синоћ евидентирало догађај. Ипак, према процени дежурног тужиоца Првог основног тужилаштва - макар на првом увиђају - није било основа за кривично гоњење учесника у инциденту.

Фото: И. Маринковић

 

 

Ипак, поднете су две прекршајне: против Балабана, који је, како се сумња, ударио глумицу, и против Марије Каран, која је, према свему судећи, оштетила возило свог дечка.

Истрага је и даље у току, али ако дело не буде другачије квалификовану у наредним данима, све би могло да се заврши плаћањем новчаних казни. Ово, делом, зависи и од степена повреда које је Каран задобила.

Подсећамо, глумица Марија Каран нападнута је синоћ у Београду, када ју је ударио њен дечко Владан Балабан. Балабан је глумици, након свађе лупио шамар. До сукоба је дошло након што је нападач изашао из ресторана у коме су заједно били, где је дошло до вербалне расправе, након чега ју је Балабан ошамарио. Глумица је затим, наводно, узела тегове и противпожарни апарат и њима разбила задње стакло на Балабановом "поршеу".

 

 

- За сада немамо коментар. Више информација о овом случају биће објављено током дана - саопштено је из ПР службе глумице.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".