Статус фолк диве, каријера на којој би јој позавиделе све колеге, син и ћерка који је чине поносном мајком, два унука, трагична смрт супруга који је био њена судбинска љубав, болни ломови, фатална лепота и бројни удварачи...

Све то стало је у 50 година живота Светлане Цеце Ражнатовић која данас слави јубиларни рођендан.

Иако је планирала да тим поводом направи величанствену прославу, на којој би окупила породицу, пријатеље и колеге, Цеца је од те идеје одустала након сазнања да је њена ћерка Анастасија, која је у вези са фудбалером Немањом Гудељом, изгубила бебу у петом месецу трудноће.

Фото: АТА имагес

 

- Рођендан нећу славити из опште познатог разлога. Породици нашој, Анастасији и Немањи, десила се трагедија и једноставно није моменат за славље. Мене живот није мазио. Имала сам заиста огромне ударце, успоне и падове. Знам да се суочавам и са најтежим и са најлепшим тренуцима - рекла је Цеца и додала:

- Живот је саткан од тих ствари. Сада ми је приоритет да Анастасија настави даље, као и Немања, да се сви заједно издигнемо као породица и да одболујемо тај бол који ће остати у нама. Човек мора да крене даље.

Упркос томе што је нагласила да од славља нема ништа, на Цецину адресу већ данима пристижу поклони, а фанови су јој послали и рођенданску торту са натписом “Жена, мајка, краљица”.

Као што је познато, музичка звезда рођена је 14. јуна 1973. године у Житорађи. Одрасла је у складној породици, уз оца Слободана, мајку Миру и сестру Лидију, са којима је и данас изузетно блиска.

Поводом важног датума у свом животу, Цеца је на друштвеним мрежама објавила једну од својих првих фотографија, насталу у периоду кад је тек проходала. На њој се види преслатка девојчица одевена у бело, са машницама у коси, која је још тада знала да позира пред фотоапаратом, као да је знала да ће јој у животу то бити део свакодневице.

Фото:Инстаграм принтскрин/ cecaraznatovic

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".