Хрватска певачица Алка Вуица ових дана борави у Србији, где је имала једно телевизијско гостовање у ком је причала о свом љубавном животу.

Како је она истакла, уверена је да ју је сваки дечко варао и да се заљубљивала у погрешне мушкарце или, како она каже, преваранте.

– Пуно пута сам опростила превару. Мислим да су ме сви моји фрајери варали. Имала сам буран живот, али занимљив. Такве преваранте волим оцигледно. Рокери су некада били фаце, у моје време. Дан данас бих пре изабрала музичара него фудбалера. Волим их, ми смо друга раја. Кад узме гитару па ми засвира... – испричала је певачица.

Алкин љубавни живот је, према њеној оцени, био буран, а био то случај или, он је свакако привлачио пажњу јавности широм простора старе Југославије.

Фото:АТА имагес

 

Прва љубав Алке Вуице био је Ади Караселимовић, бубњар групе "Сребрна крила", с којим је певачица ступила у везу када је имала 18 година. Пар се упознао у познатом клубу "Сцена", а њихова љубав трајала је четири године.

Током њених двадесетих, на њен шарм пао је чувени музичар Горан Бреговић Брега. Како је писало осамдесетих, она је као новинарка дошла у Сарајево да за загребачки магазин "Полет" уради интервју са чланом из гупе "Бијело дугме".

– Ти ниси дошла због интервјуа, него ради удаје – рекао јој је наводно Бреговић на самом почетку разговора.

Ускоро су се појавиле гласине да су Алка и Брега у тајној вези, као и да јој је он посветио песму "Педикулус пубис", због које се, опет наводно, она наљутила на њега.

Фото: Ференц Калмандy

 

Југославијом су кружиле гласине да је у Алку Вуицу био заљубљен и познати певач Борис Новковић, о чему је и сама причала једном приликом.

– Писала сам му много песама које су велики хитови. Знам га откад је имао 8 или 9 година, а ја сам имала 18. Једном приликом је испричао да се заљубио у мене кад ме је упознао, ја сам тада била са Адијем из "Сребрних крила" и летовали смо заједно са Ђорђем, ја сам чувала Бориса, био је пресладак. Кад је стасао, дошао је код мене да му напишем текстове, била сам одушевљена – причала је она.

Након љубави с Брегом, плануле су емоције између Алке и Момчила Бајагића Бајаге, миљеником женске публике од Вардара до Триглава.

– Били смо млади, писали смо песме једни другима, било је ту љубави, неке песме су постале стварно велики хитови. Мени је непристојно, шта да говорим ко је мени шта написао. Ја вам могу открити шта сам ја Бајаги написала, написала сам их више, али једна од песама која је настала из наше љубави је: "Где Дунав љуби небо" – открила је Алка у једној емисији.

Фото: В. Данилов

 

Године су прохујале, а певачица је и даље у сјајним односима с најпознатијим мушкарцима које је љубила.

– Ми смо у одличним односима, Горан ми је велики пријатељ, Момо исто, чујемо се, видимо се кад можемо. Саветујемо се око песама, јако сам срећна што сам људе које сам волела задржала у животу, јер сматрам да је љубав енергија која не нестаје, већ се претвара у нешто друго. Можда заљубљеност може нестати, али права љубав не, она остаје увек – истакла је.

Медији су својевремено писали и да је чувени хрватски фудбалер Игор Штимац варао супругу Сузану Жунић, бившу Мис Југославије, управо с Алком Вуицом. И сама је коментарисала ове наводе израживши само поштовање према славној лепотици.

Фото: АТА имагес

 

– Веома ценим Сузану и жао ми је што је због мене била повређена. Судбина нам је спојила животе на врло ружан начин, али само зато што смо обе јако волеле истог мушкарца и веровале му – признала је.

( ГЛОССY )

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".