Наш познати психијатар, аутор и професор на Медицинском факултету у Београду ― Јован Марић недавно се изборио са опаким вирусом корона, а неколико недеља провео у болничкој постељи борећи се за дах. У овој борби изашао је као победник у осмој деценији.

Јован се сада вратио на мале екране где гостује у забавним програмима тематикама које интригирају читаву Србију. Током недавног интервјуа психијатар се дотакао и свог наследника Матеје са којим годинама није у контакту, а та чињеница га веома боли.

Фото: А. Станковић

 

― Желео бих јавно да позовем свога сина који живи са мајком, да дође у стан који сам му поклонио када је имао седам месеци да поразговарамо. Нисам га видео седам година. ― признао је Марић и додао:

―То је треће моје дете. Седам година нисам видео сина, не знам како изгледа. Желео бих да га видим пре смрти, то је моја мука коју носим са собом. Нећу живети још дуго. ― рекао је гостујући у "Новом викенд јутру".

Јован је са трећом супругом Данијелом био у браку читаву деценију, али се крах љубави догодио ненадано. Између њих  постојао је и генерацијски јаз од 30 година који се на почетку романсе није осетио. 

Упознали су се на предавањима Медицинског факултета, где је Марић био шеф катедере, а Данијела студенткиња.

Подсетимо, псхијатар иза себе има три пропала брака и троје деце ― Војну коју је добио током ванбрачне заједнице, Јоану и Матеју, а наследници по његовом мишљењу потпуно мењају поимање живота и љубави.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".