Нема сумње да је млада звезда изабрала само оно најбоље, па је тако на прослави рођендана ћерке Емира Хабибовића и Тамаре Селимовић испричала колико је платла албум на који је више него поносна. 

- Јао, није ми добро... Банкротирала сам! Превише новца је отишло, рекох себи: "Куд сад баш албум..." Па добро, мало је више то од једног стана, али добро, моја публика је то заслужила -изјавила је она истичући да је могла купити још један стан за тај новац и додала да се не такмичи са колегиницама са естраде: 

- Таман посла! Ја се не такмичим ни са ким, не гледам никога као своју конкуренцију, свако је за себе. За свакога има места овде, сви имамо своју публику и некога ко нас воли и поштује наш рад. Просто сам особа која гледа у своје двориште - казала је Младеновићева, па признала да јој се Нући допада више од Војажа.

БОНУС ВИДЕО: 

- Taman posla! Ja se ne takmičim ni sa kim, ne gledam nikoga kao svoju konkurenciju, svako je za sebe. Za svakoga ima mesta ovde, svi imamo svoju publiku i nekoga ko nas voli i poštuje naš rad. Prosto sam osoba koja gleda u svoje dvorište - kazala je Mladenovićeva, pa priznala da joj se Nući dopada više od Vojaža.