Син једног од најчувенијих певача народне музике, Енеса Беговића, данас је изгубио животну битку. Преминуо је од аутоимуне болести, а требало је да се оствари и као отац.  Нажалост, није дочекао тај благослов. 

Енес је само пре две недеље имао велике планове, па није ни слутио трагедију која му се  догодила: 

- Ево нешто ексклузивно само за вас, ускоро правим један концерт у Београду, локацију нећу још откривати из техничких разлога. Радио сам већ концерте у Сава центру и више већих београдских сала, тако да ће бити сигурно нешто лепо. Позивам вас и у Сарајево, у невембру ће се одржати мој солистички концерт у "Зетри", па бих волео да ми дођете - изјавио је певач и додао: 

- Један сам од првих који је дошао у Београд, да не спомињем ова прошла времена... Мој дует са Гоцом Божиновском обележио је један велики период, после тога је настало пуно дуета који су настали у тој некој варијатни која и није нешто лепа. Међутим, десило се то што се десило, турбулентно време о којем не причамо, шта ћемо, не можемо да мењамо, али у сваком случају, у наредном периоду очекујте мој наступ с обизом да су људи много заинтересовани за оно што ја радим и због тога ми је и више него драго. Имао сам много позива и решио сам да им се у најскоријем периоду одазовем. Изнећемо то до краја како треба - нажалост, ови планови се неће реализовати због смртног случаја у певачевој породици. Енес није у стању да говори због ове трагедије. 

БОНУС ВИДЕО: